Spar penge på dit forbrugslån

Drømmer du om at købe en ny telefon, en ferie, eller bare om at have lidt flere mellem hænderne i denne måned? Så kan du overveje at få dig et forbrugslån. Men hvis du gerne vil gøre dig selv en tjeneste, bør du gå efter at finde det billigste forbrugslån på markedet, så du slipper så billigt som muligt i renter og gebyr.

Der er ingen grund til at gå ud at betale for meget for dit lån. Nu har du umiddelbart fin tid til at sætte dig ned og researche dine muligheder helt i bund, og derfor er du ikke nødt til bare at vælge det første og det bedste. Så gør dit hjemmearbejde ordentligt og spar rigtig mange penge på dine kommende lån. Og det er ikke bare på forbrugslån, du har mulighed for at bruge disse metoder. Det gælder på alle typer af lån.

Sammenlign dine muligheder

Som altid når du skal finde den bedste pris på noget, er det en rigtig god ide at sammenligne dine muligheder, Det samme skal du altså også gøre, når du skal finde den bedste pris på lån. Akkurat som du vil gøre det med hvilket som helst andet produkt, du skulle finde finde den bedste pris på.

Du kan vælge at gøre det manuelt, hvis du har rigeligt med tid. Men hvis du vil gøre det nemmest og hurtigst for dig selv, bør du bruge en af de mange sider på nettet, der automatisk sammenligner og hjælper dig med at finde billige forbrugslån.

Slip med en lavere rente

Når du skal finde et billigt lån, skal du som udgangspunkt gå efter at få en så lav rente på dit lån som muligt. Men hvad med slet ingen rente på dit lån? Eller måske bare at betale 0 kroner i rente den første måned?

Selvom det måske lyder for godt til at være sandt, kan det rent faktisk lade sig gøre, hvis du bare finder den rette udbyder. Nogle nye udbydere på markedet har nemlig introduktionstilbud, hvor de ofte tilbyder rabatter som 0 kroner i rente ved tilbagebetaling inden for 30 dage eller 50% i rabat på renten i de første 30 dage.

Få en bedre rente hvis du ikke har travlt

Det er tit i de hurtige beslutninger, at vi mister penge. I de impulsive situationer, hvor vi ikke tænker, før vi handler.

Du har med andre ord meget større chancer for at finde et godt og billigst forbrugslån, hvis du har tid til at finde frem til det gode lån og ikke har travlt med at låne pengene. Vælger du bare den første udbyder, du kommer forbi, er du næsten garanteret at betale for meget for dine penge.

Skynd dig at ansøge hvis du finder det rigtige

Dermed ikke sagt, at du ikke skal trække på aftrækkeren, hvis du finder det helt rette tilbud. Det kan nemlig være, at det er taget ned igen i morgen, og så er det bedre at være kvik her og nu.

Finder du eksempelvis en mulighed for at låne penge til 0 kroner, er det jo bare med at slå til, hvis de øvrige betingelser for lånet også passer til dig. Men det er også anderledes end bare at vælge det første lån, du kommer forbi. Finder du et godt lån, kan du naturligvis godt vælge hurtigt.

Spar penge på dit forbrugslån
Spar penge på dit forbrugslån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.