5 tips til dit nye forbrugslån

Hvis du gerne vil tage et forbrugslån, men ikke har lyst til at betale for meget, eller hvis du ikke ved, hvad du skal vælge, hjælper vi dig på vej her.

Vi deler nemlig en håndfuld tips til dig, der gerne vil låne penge uden at træde forkert og måske betale alt for meget for dit lån.

Sammenlign de mange låneudbydere

Til at starte med kan det være en god idé at finde en oversigt over forbrugslån, så du nemt kan se, hvem der kan tilbyde hvad og til hvilken pris.

Der er mange hjemmesider, der har samlet disse informationer for dig, så du bare skal klikke dig frem og ikke lave noget manuelt research undervejs. Med en god oversigt er det nemmere at sammenligne dine muligheder.

Slå til hurtigt ved et godt tilbud

Finder du en god kampagne eller et godt tilbud på et forbrugslån, kan det være en god ide at slå til hurtigt, da du aldrig kan vide, hvornår kampagnen bliver taget ned igen. Den kan være væk i morgen.

Det er dog altid en god ide at læse betingelserne for lånet igennem, inden du klikker på knappen for at ansøge, da der her ofte kan gemme sig spændende detaljer omkring lånet. Ved at læse betingelserne ved du akkurat, hvad du går ind til ved at låne penge der.

Lån kun det du har brug for

Dernæst er det også en rigtig god ide kun at låne det beløb, du har brug for at låne. Der er mange, der begår den fejl at låne for meget, og så skylder de jo lige pludseligt unødvendige penge.

Skal du bruge 5.000 kroner, er det en god ide at låne de 5.000 kroner og ikke 7.000 eller 10.000 kroner, da du jo egentlig ikke har brug for de ekstra penge på kontoen. Låner du mere, end du har brug for, skal du også betale renter af de ekstra penge, og så bliver det en dyrere fornøjelse for dig.

Spar penge ved at låne på andre måder

Har du mulighed for at låne penge andre steder, kan det være en god ide at overveje det i stedet for, da forbrugslån ofte ikke er den billigste måde at låne penge på. Hvis du har mulighed for det, kan du eventuelt overveje at låne af venner og familie i stedet for.

Fordelen ved forbrugslån på nettet eksempelvis er dog, at der ikke er nogen, der blander sig i, hvad du bruger pengene på. Det kommer du nok ikke udenom, hvis du vælger at låne blandt venner og familie. Men til gengæld skal de nok ikke have nogle renter den anden vej.

Forbrugslån kan fås som kassekredit

Hvis du ikke er sikker på, hvor mange penge du egentlig har brug for, kan det være en ide at overveje en kassekredit i stedet for. Der er flere udbydere, der både tilbyder forbrugslån og kassekredit til dig som kunde.

Med en kassekredit er du ikke låst fast til et bestemt beløb. Her får du bare adgang til en mængde penge, og så skal du kun betale af på det beløb, du vælger at bruge. Får du en kassekredit på 20.000 kroner, og bruger du kun 15.000 af dem, skal du altså ikke tage dig af de resterende 5.000 kroner.

5 tips til dit nye forbrugslån
5 tips til dit nye forbrugslån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.