Kan du stadig låne penge via SMS?

På et tidspunkt var det muligt at låne penge ved at sende en SMS. Men kan det stadig lade sig gøre? Eller er der kommet andre alternativer, du skal tye til, hvis du gerne vil låne penge nemt og hurtigt fra din mobil?

Først og fremmest kan vi sige, at SMS lånet er afgået ved døden – i hvert fald herhjemme i Danmark, i takt med at der er kommet de mange online typer af lån.

Alternativer til SMS lån

Men hvad skal du så gribe til, hvis du gerne stadig vil have et hurtigt SMS lån, men ikke kan gøre det ved at sende en SMS?

Jo, du skal faktisk bare gribe fat i din smartphone, åbne din browser og klikke dig ind til en online låneudbyder og udfylde en ansøgningsformular. Det tager lige så kort tid som at sende en SMS, og alle kan gøre det.

Lån fra hele verden

Det giver dig blandt andet mulighed for at ansøge om et lån fra hele verden, så længe du bare har adgang til nettet på din mobil eller computer. Så længe du bare har dit NEMid på dig for at kunne godkende din låneaftale, kan det lade sig gøre.

På den måde kan du altså nemt ansøge om et lån, uanset om du er på ferie med hele familien, er på arbejde eller ligger derhjemme på sofaen. Så bare fordi vi ikke har SMS lånet mere, betyder det ikke, at det ikke stadig er nemt at låne penge.

Få svar her og nu

Når du vælger at sende en låneansøgning afsted på nettet, kan du se frem til at få svar på den med det samme. Der er ikke en medarbejder, der skal sidde og kigge på den manuelt – det klarer systemet helt af sig selv.

Derudover er der heller ingen, der blander sig i, hvad du skal bruge pengene på. Der er ikke en eneste, der tager kontakt til dig i forløbet, så det er perfekt for dig, der ikke gider at snakke med nogen om din økonomi, men som bare gerne vil have pengene sat ind på din konto uden problemer.

Kan du stadig låne penge via SMS?
Kan du stadig låne penge via SMS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.