Disse krav skal du leve op til for at låne penge online

Er du havnet i en situation, hvor du godt kunne bruge lidt flere penge på din konto, er det heldigvis muligt at løse her og nu. Du kan nemlig vælge at gå på nettet og finde dig et lån.

Med et online lån har du mulighed for at få flere penge ind på din konto inden for ganske kort tid, og der er ingen, der blander sig i, hvad du vælger at bruge pengene på. Det er helt op til dig.

For at kunne låne penge på nettet, er der som regel en række krav, du skal leve op til for at blive godkendt. Herunder gennemgår vi de mest udbredte krav, du vil støde på i din jagt efter et online lån. De er ikke særlig strikse, så du har med stor sandsynlighed gode chancer for at blive godkendt.

Du skal være minimum 18 år gammel

Først og fremmest skal du være minimum 18 år gammel for at låne penge i Danmark. Det er på ingen måde muligt at ansøge om et lån, hvis du ikke er myndig i Danmark.

Du kan dog godt komme ud for, at du flere steder skal være en del ældre end 18 for at kunne ansøge. Nogle steder skal du være 19, andre 21 eller 23, og enkelte steder 25 eller derover.

Du må ikke være registreret i RKI

Et andet krav der også går igen stort set alle steder er, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registreret. Du havner i RKI, hvis du har en gæld hos et firma, som du ikke har betalt af. Så kan du risikere at blive registreret i RKI.

Det er dog heldigvis nemt at komme ud af RKI igen – du skal bare afklare din gæld med de kreditorer, du skylder penge. Når du er kommet ud af RKI igen, har du mulighed for at låne penge på samme måde, som alle andre mennesker kan.

Du skal have en fast indkomst

Nogle af den nemme kviklån har også det krav, at du skal have dig en fast indkomst for at få lov til at låne penge. Det er dog langt fra alle steder, men nogle enkelte har dette krav. Og her er det ikke altid nok bare at have en SU.

Her skal du som minimum have en løn eller være på pension for at blive godkendt. Hvis du ikke er det, skal du i stedet kigge hos de udbydere, der ikke har dette krav i deres betingelser. Alle disse krav vil som udgangspunkt stå i låneudbyderens betingelser, som du til enhver tid kan kigge på.

Du skal være dansk statsborger og bo i Danmark

Sidst, men ikke mindst, skal du hos 99% af udbyderne også være dansk statsborger og bosat i Danmark for at få lov til at låne penge. Dermed ikke sagt, at du ikke kan være på ferie og ansøge om et lån derfra – så længe du bare stadig er dansk statsborger og har din folkeregisteradresse i Danmark.

Men hvis du er på udkig efter at låne penge i Danmark, er der jo også gode chancer for, at du lever op til dette samt mange af de øvrige krav, der nu engang måtte være fra udbyderens side. Der kan være andre krav end dem, der er listet her.

Disse krav skal du leve op til for at låne penge online
Disse krav skal du leve op til for at låne penge online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.