Det kan du låne hos Nordisk Lån

Hvis du i er tvivl om, hvor du skal vælge at låne penge, kan du med fordel gå ind til Nordisk Lån og tjekke deres produkter ud.

Nordisk Lån er en hurtig online låneudbyder, som kan hjælpe dig med penge her og nu i alle situationer.

Så mange penge kan du låne

Hos Nordisk Lån har du den fordel at kunne låne helt op til 75.000 kroner. Det er langt fra alle udbydere, der kan hjælpe dig med et lån af den størrelse.

Den laveste grænse for et lån går ved 7.000 kroner. Skal du bruge mindre end det, skal du finde et andet sted at ansøge om et lån. Bemærk at du ikke må stå i RKI, hvis du skal låne penge hos Nordisk Lån. Så bliver din ansøgning ikke godkendt.

Vælg din egen løbetid

Hos mange online låneudbydere har du ikke selv mulighed for at vælge din egen løbetid på lånet. Der er du bundet til enten tre, seks eller tolv måneders løbetid på dit lån. Men sådan er det ikke, hvis du vælger at låne penge inde hos Nordisk Lån. Så kan du nemlig selv vælge.

Løbetiden kan være på alt fra 12 måneder og op til 72 måneder. Hvis du gerne vil slippe billigt, kan du vælge en kort løbetid på 12 måneder, mens du med en lang løbetid på eksempelvis 72 måneder kan slippe med en lavere månedlig ydelse, men til gengæld en større samlet tilbagebetaling.

Få svar på to minutter

Når du vælger at sende din ansøgning om et lån ind til Nordisk Lån, kan du glæde dig over at få svar på din ansøgning med det samme. Din ansøgning bliver nemlig behandlet automatisk, så du skal ikke være bekymret for, at der går flere dage, før du får svar på, om du kan låne eller ej.

Så har du brug for penge her og nu, og er det et sted mellem 7.000 og 75.000 kroner, du står og mangler, er det bare med at hoppe en tur ind til Nordisk Lån og sende din ansøgning afsted med det samme.

Det kan du låne hos Nordisk Lån
Det kan du låne hos Nordisk Lån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.