Flere unge tager kviklån

Har du taget et eller flere lån inden for de sidste par år, er der gode chancer for, at minimum et enkelt af dem har været et kviklån.

Flere og flere danskere, herunder især den yngre generation, er blevet mere og mere glade for at tage kviklån i løbet af de seneste år. Der er også kommet flere udbydere på markedet, og med minimal bureaukrati og ventetid er det også forståeligt, hvorfor så mange vælger at gribe ud efter et kviklån, når de mangler penge.

Kviklån har mange navne

Når vi snakker om kviklån, skal det siges, at et kviklån har mange former og navne. Det kan lige så vel hedde et weekendlån, et forbrugslån, quicklån, hurtigt lån, nemt lån og meget andet. Alle disse betegnelser dækker over en enkelt type af lån.

Det skal du også være opmærksom på, når du går i gang med at lede efter lån. Hvis du gerne vil have dig et hurtigt og nemt lån, kan du lige så vel kigge efter et hurtigt forbrugslån som et kviklån, da disse lån som regel bliver givet på nøjagtig de samme betingelser.

Snakker du med dit barn om kviklån?

Har du et barn, der snart fylder 18 år, eller som måske lige er gjort det, kan det være en rigtig god idé at sætte dig ned med vedkommende og få en snak om disse lån. For selvom de kan hjælpe mange mennesker, er der også desværre en stor del, der ender i økonomiske problemer på grund af bl.a. kviklån.

Har du mindre børn, kan du eksempelvis bruge Pengeby, som er et spil for børn til at få en forståelse for penge. Det kan virke som en rigtig god fremgangsmåde til at lære mere om økonomi.

Tag imod hjælp hvis du har økonomiske problemer

Er du selv en af dem, der står i økonomiske vanskeligheder, er det vigtigt, at du rækker en hånd ud efter hjælp. Og at blive deltager i Luksusfælden er ikke den eneste måde at få hjælp på.

Faktisk er der rigtig mange rådgivere derude, der kan hjælpe dig med at lægge en plan for at komme ud af din eventuelle gæld, hvis du har brug for det.

Flere unge tager kviklån
Flere unge tager kviklån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.