Lån penge til dit bryllup

At holde bryllup kan være en dyr fornøjelse. Selvfølgelig kan du nøjes med et lille bryllup, men det er jo forhåbentlig kun noget, du skal prøve en enkelt gang, og så vil det jo være ærgerligt ikke at få det bryllup, som du drømmer om.

Derfor kan du jo overveje at låne penge til dit bryllup, hvis du ikke selv har råd til at holde det bryllup, du gerne vil have. Du kan også vælge at spare pengene sammen selv, men så kan der hurtigt gå lang tid, før du får skaffet alle de penge, du har brug for, og så er det ikke sikkert, du kommer til at holde bryllup i den nærmeste fremtid.

Hvad drømmer du om?

Inden du går i gang med at finde en hurtig kassekredit, kan det være en god idé at sætte dig ned og regne på, hvad du egentlig har brug for af penge, når du skal arrangere jeres bryllup.

Hvor mange gæster skal der med? Hvor skal det holdes? Hvad koster det at leje det sted? Hvilken mad skal I have?

Alle disse ting og meget andet skal der være styr på, inden du kan sætte dig ned og regne på, hvor mange penge du får brug for, inden du kan holde dit drømmebryllup.

Det kræver nok mere end en enkelt eftermiddag, og du kommer helt sikkert også til at gå tilbage og rette i det rigtig mange gange – det kan du allerede nu bare sande – men det er stadig godt at have et udgangspunkt, så du kan gå i gang med det store regnestykke.

Lån kun hvis du har råd til det

Der er overraskende mange mennesker, der vælger at låne penge til at holde bryllup for. Men det er ikke alle, der rent faktisk har råd til at låne penge. Det koster jo penge at låne penge, og så sjov som festen er, så hård kan regningen også virke bagefter, hvis du har lånt til at holde festen.

Så vær opmærksom på, hvor meget du skal betale i månedlig ydelse bagefter, og vær sikker på at du har råd til at afdrage på din gæld, hvis du vælger at låne penge til at arrangere brylluppet for.

Du behøver ikke at låne til hele brylluppet

Det kan også være, at I rent faktisk har været i stand til at spare en god portion penge op selv, men bare lige mangler den sidste håndfuld mønter, for at kunne holde bryllup i år eller til næste år. Og i sådan et tilfælde er det jo oplagt at låne de sidste 5.000, 10.000 eler hvor meget I nu har brug for.

Der er jo en kæmpe forskel på at gå ud at låne 5.000 kroner for at få brylluppet helt i mål, og så at låne 100.000 kroner til at holde hele brylluppet for.

Men vigtigst af alt er det at snakke sammen med din forlovede og finde ud af, hvad der vil være smartest for jer at gøre. Kan det svare sig at låne til et bryllup? Eller bør I hellere udskyde det et år mere og få sparet det sammen, som I skal bruge til at arrangere det selv?

Og I skal være enige om den beslutning, I kommer frem til. Ellers bliver det ikke en god dag for nogen af jer.

Lån penge til dit bryllup
Lån penge til dit bryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.