Det skal du vide om kviklån

Kviklån er uden tvivl den nemmeste måde at låne penge på anno 2020. Hvis du endnu ikke har prøvet at låne penge via et kviklån, er det bare med at komme i gang, næste gang du står og har brug for flere penge her og nu. Det er nemt, det er hurtigt, og det er helt op til dig selv at bestemme, hvad du vil bruge pengene på.

Kviklån er dog som regel lidt dyrere at tage sammenlignet med mange andre lån. Men til gengæld slipper du også for alt det bøvl og bureaukrati, der kan følge med at låne penge fra ordinære pengeinstitutter. Der er ikke særlig mange krav til dig, hvis du gerne vil låne penge via et kviklån på nettet. Hvilke krav der er, kommer vi lidt ind på senere.

Nemt og hurtigt

Den ultimative fordel ved kviklånet er uden tvivl hastigheden på det. Flere steder kan du få pengene udbetalt inden for bare 10 minutter, og de fleste steder kan det klares inden for en times tid. Ellers kan du risikere, at der går op imod 24 timer, men det er stadig ikke lang tid at vente sammenlignet med almindelige låneudbydere.

Og så er det utroligt nemt at have med at gøre. Du skal udfylde en lille ansøgningsformular, hvor du blot indtaster det beløb, du gerne vil låne, samt hvilken løbetid du vil have på lånet, og så skal du ellers bare klikke på ansøg. Nemmere bliver det ikke.

Ingen blander sig

Dernæst er det utroligt dejligt, at der ikke er en eneste, der blander sig i, hvad du vælger at bruge pengene på. De bliver som udgangspunkt bare sat ind på din konto, og fra da af er det bare op til dig selv at vælge, hvad du vil købe for dine penge.

Der er ikke en eneste person fra låneudbyderen, der lige skal snakke med dig, inden de kan godkende din ansøgning om at få et lån. Det er systemet, der helt selv vurderer, om du kan låne eller ej. Ingen mennesker blander sig i ansøgningsprocessen.

Minimale krav

Og de krav, du skal leve op til for at kunne få et kviklån, er minimale. Du kan få et kviklån som 18-årig, da det er den lovpligtige grænse for at låne penge. Nogle steder skal du være lidt ældre, men så længe du bare er mindst 18, dansk statsborger og ikke står i RKI, kan du med garanti finde et sted at låne penge online.

Nogle steder kan der være krav om, at du skal have en fast indtægt, men det er langt fra alle udbydere. Og så skal du have et mobilnummer og en e-mail, du kan kontaktes på samt et gyldigt NEMid.

Høje renter

Den eneste såkaldt ulempe ved kviklån må siges at være renterne. For selvom kviklån er gode for dig, der står og mangler penge her og nu, og som ikke har tid til at vente på dem, kan vi ikke komme uden om, at renterne på kviklån er nogle af de højeste, du vil finde på markedet.

Så det er klart, at du også skal overveje, om du vil låne penge med de renter, der følger med et kviklån, eller om du skal finde en alternativ måde at låne pengene på. Det er helt op til dig.

Det skal du vide om kviklån
Det skal du vide om kviklån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.