Leje af bil på Mallorca

Skal du på ferie på Mallorca, og vil du gerne ud at opleve øen på egen hånd, kan det være klogt at leje en bil, mens du er der. Med adgang til egen bil er det langt nemmere og hurtigere at komme rundt, og det er utroligt nemt at komme rundt på Mallorca, da deres infrastruktur er moderne og gør langt de fleste steder let tilgængelige.

Mallorca er en utrolig smuk ø med meget smuk natur og en aldeles spændende kulturel historie, som i den grad gør det værd at tage et par dage væk fra stranden, mens du er der, for at komme rundt og se lidt mere af øen.

Bevares, øens bugter og strande er storslåede og lækre at besøge, men du bør ikke snyde dig selv for at komme helt ind under huden på den spanske ferieø.

Lej en bil der passer til dine behov

Men inden du går ind på en hjemmeside eller ind til et udlejningsfirma, er det en idé lige at tænke over, hvad du egentlig har behov for af bil. Der er jo mange forskellige typer af biler at vælge imellem, når du skal leje bil på ferie, og billeje Mallorca kan være en jungle at finde rundt i.

Hvor mange skal der være plads til i bilen? Skal den være rummelig til hele familien, eller skal det være en sportsvogn med to pladser? Har du behov for at køre med trailer? Og skal det så være et 7 eller 13 polet stik der er på? Alle disse ting er værd at tænke over, inden du skriver under på at leje en bil.

Læs anmeldelser før du lejer

Det kan i den grad også anbefales at undersøge udlejningsfirmaerne lidt i dybden, så du ved, hvordan de er at have med at gøre.

Der er mange, både små og store udlejningsfirmaer på Mallorca, der lejer biler ud, og det er ikke sikkert, at alle sammen behandler kunderne med lige stor respekt eller service.

Derfor kan det være smart lige at gå på nettet og læse lidt om, hvordan andre kunders oplevelser har været, når de har lejet biler hos det enkelte firma.

Leje af bil på Mallorca
Leje af bil på Mallorca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.