Mangler du penge i din virksomhed? Tilmeld dig Løvens Hule

Driver du en virksomhed, eller har du en god idé, som du mangler penge til at føre ud i livet, kan du jo overveje at tilmelde dig Løvens Hule.

Hvis du ikke kender til programmet, er det danske pendant til det amerikanske Shark Tank eller britiske Dragons Den, hvor iværksættere kan komme ind og pitche deres virksomheder eller ideer med formålet om at få investering med fra angel investorer.

Alle kan tilmelde sig

Det gode ved Løvens Hule er, at det kan lade sig gøre for alle at tilmelde sig. Hvor det kan være svært at få sat møder i stand på egen hånd, kan alle tilmelde sig Løvens Hule, og hvis du er heldig at blive godkendt af casting-udvalget, kan du komme ind og pitche din ide foran de fem løver, der kaster egne penge i projekterne.

Løvens Hule bliver sendt på DR, så det er en god ide at holde øje med DR’s hjemmeside, hvis du vil vide, hvornår de igen søger deltagere til programmet. Det sker som regel i løbet af sommeren eller efteråret, da programmet bliver sendt omkring januar og februar.

Hvem er løverne?

Løverne, altså investorerne, kan skifte ud fra sæson til sæson. I de første par sæsoner var det Jesper Buch, Tommy Ahlers, Christian Stadil, Birgit Aaby og Ilse Jacobsen, der var løver i programmet. Sidenhen har der været et par udskiftninger.

I den nuværende femte sæson af programmet er Jesper Buch den eneste fra den oprindelige konstellation, der er med. Ellers er det Mia Wagner, Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jan Lehrmann, der akkompagnerer den garvede løve. Også Peter Warnøe har været løve i en enkelt sæson i 2019.

Mange virksomheder har fået penge med sig

En god tommelfingerregel er som udgangspunkt, at halvdelen af de virksomheder, der ender med at være med i tv-optagelserne, får en investering med sig. Det betyder så ikke nødvendigvis, at det er halvdelen af alle deltagere, der får en investering. Men det betyder, at det i den grad kan lade sig gøre at få penge med derfra.

Tidligere har løverne investeret i alt fra plakatvirksomheder, der sælger plakater med drenge- og pigenavne, jokes, historier osv., til ørepropper, tøjklemmer, webshops og meget andet. Så der er altså plads til alle former for forretninger i Løvens Hule.

Se de tidligere programmer

Det kan anbefales at se de tidligere programmer, hvis du overvejer at tilmelde dig. De ligger alle sammen tilgængelige på DR TV, som er gratis at bruge. Derinde kan du se alle de sæsoner, der er lavet hidtil, og det kan være en god måde til at få en forståelse for, hvad du kan forvente at blive spurgt om, hvis du først kommer en tur i Løvens Hule.

Ofte bliver deltagerne spurgt, om de har set de tidligere programmer. Med andre ord kan du altså lære en del af de pitches, der allerede har været i programmet.

Der er ingen regler for, at du har en omsætning, eller om du bare er i idestadiet i din virksomhed. Dog kan det være nemmere at få en investering, hvis du allerede har tjent penge på din ide, så løverne kan se, at der er et marked for det. Held og lykke, hvis du ender med at tilmelde dig programmet.

Mangler du penge i din virksomhed? Tilmeld dig Løvens Hule
Mangler du penge i din virksomhed? Tilmeld dig Løvens Hule

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.