Få flere penge for din brugte bil

Skal du sælge din bil, og vil du gerne have så meget for den som muligt, hjælper vi dig her med et par gode fifs.

Der er nemlig nogle tricks, du kan bruge, så du får det for din bil, du gerne vil have – eller i hvert fald så tæt på som muligt.

Husk i øvrigt altid at have styr på omregistreringen af bilen ved køb og salg af brugte biler. Læs her mere om omregistrering af bil.

Tag skarpe billeder

Først og fremmest er det en rigtig god ide at tage nogle rigtig skarpe billeder af din bil, så den ser så indbydende ud som overhovedet muligt.

Gør den gerne rent, vask den og få den til at se indbydende ud på billederne. Brug gerne et godt kamera til at tage billederne, så kvaliteten er i top.

Hav tålmodighed

Dernæst er det en rigtig god ide at gå ind til salget med en god portion tålmodighed, alt afhængig hvor meget du har brug for pengene. Har du god tid til at komme af med den, kan det give dig en øget chance for at få den pris, du gerne vil have.

Mange vil sikkert tilbyde dig en lav pris for din bil, og det er også fint nok, hvis du har brug for pengene her og nu. Men så får du bestemt ikke den pris, du søger, men derimod et skambud, som ikke afspejler bilens værdi. Så vær tålmodig hvis du har råd til det.

Sæt den til salg flere steder

Og så er det en rigtig god idé at sætte din bil til salg flere steder. Mange vælger bare at sætte den til salg et sted, og så er det ligesom overstået. Men du øger dine chancer for et godt salg ved at have annoncer mere end bare et sted.

Sæt den til salg på Facebook, DBA, Bilbasen, Biltorvet, Autouncle og hvad der ellers findes derude, hvor du har mulighed for at købe og sælge brugte biler. Dit opslag skal være så synligt som muligt, så der er så mange mennesker som overhovedet muligt, der ser din bil.

Få flere penge for din brugte bil
Få flere penge for din brugte bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.