Det skal du huske når du køber bil

Hvis du går med tanker om at købe bil, er der en del andre parametre, du skal tænke på, både før og efter købet. Der er mange, der bare tænker på bilens købspris eller bilens afbetaling, men glemmer alle de ekstra ting, der følger med af udgifter, når du køber ny bil.

Derfor forsøger vi her at gøre dig lidt klogere på alle de ekstra udgifter, du skal tænke på, når du skal have ny bil – uanset om du køber brugt eller ny bil.

Forsikring, autohjælp og service

Selvfølgelig skal du tænke på selve bilens pris – uanset om du køber bilen på afbetaling eller kontant. Det er den største udgift i forhold til at have bil.

Men dertil kommer der blandt andet forsikring, som er lovpligtig, når du har bil. Den skal du også huske at regne med. Ansvarsforsikringen er lovpligtig, og så kan du selv vælge at købe bl.a. kaskoforsikring derudover.

Så kan det også være en rigtig god ide at kaste penge efter FDM autohjælp, så du altid er på den sikre side, uanset hvor du befinder dig, og uanset hvornår uheldet er ude.

Så skal du også tænke over penge til bl.a. service og grøn ejerafgift, som også løber op, og som du også skal have betalt hvert år. Det er en lige så stor del af udgiften til at have bil som bilens afbetaling eksempelvis er. For slet ikke at glemme eventuelle reparationer, der måtte komme undervejs.

Undgå at bruge unødvendige penge på bilen

Og hvis du vil gøre det så billigt som muligt, kan det være en god idé at undgå at bruge unødvendige penge på din bil. Det kan eksempelvis unødige udgifter som en speciel farve på din bil. Vælger du en af de farver, der følger med gratis, kan du hurtigt spare 5.000 eller 10.000 kroner.

Generelt koster alt ekstra gear eller udstyr ekstra penge, og du har som sådan ikke brug for noget af det. Meget af det er nice to have, ikke need to have. Så overvej at spare på disse punkter for at gøre det så billigt for dig selv som muligt at købe bil.

Det skal du huske når du køber bil
Det skal du huske når du køber bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.