Find kærligheden med online dating

Det kan virke overvældende, hvis du skal til og igang med online dating. Det kan også være du tidligere har forsøgt dig med dating online, men ikke haft stor success med det. Her kan du læse en række gode tips og tricks til hvordan du nemmest med størst successrate, kommer igang med at date online.

Vær unik i din datingprofil

Din datingprofil, minder på mange måder om dit personlige CV, som du bruger når du skal søge job. Derfor kan det godt svare sig, at bruge god tid på at skrive din profiltekst, når du springer ud i online dating.

Men hvad skal du så skrive i din profiltekst? Du skal fremhæve dine styrker og positive sider, uden at få dig selv til at fremstå alt for selvglad. Undgå også standardvendinger i din profiltekst – Det bliver alt for kliché agtigt.

Tænk over, hvordan din venner og familie vil beskrive dig – Spørg dem eventuelt, måske de kommer med nogen gulkorn du kan benytte, når du skal skrive din profiltekst til online dating.

Drop scorereplikkerne – online dating er mere end det.

I tråd med tidligere afsnit, kan du hurtigt komme til at fremstå slesk og hvis din profiltekst er fyldt med kliché agtige scoretricks – og det får dig ikke til at skille dig ud fra mængden.

Istedet bør du bruge din energi på at skrive en god, og ikke mindst ærlig profiltekst.

Profilbillede til online dating

Brug et godt profilbillede

Et godt profilbillede, til din online dating profil

Selvom du i din profiltekst, måske beskriver dig selv som lidt af en festabe, giver det sjældent mange pluspoint, hvis dit profilbillede, er et billede af dig, godt stiv, kl 3 om natten på det lokale diskotek. Du behøves dog heller ikke fare ned til den lokale fotograf, for at få taget et opsat billede – et godt billede fra hverdagen, der viser din bedste side frem, er klart at anbefale.

Husk også at opdatere dit profilbillede løbende – alle ændrer udseende med årene, uanset om man vil det eller ej. Er dit profilbillede gammel, kan du næsten være sikker på at en date siger nej tak, når du først er kommet på en date.

Skriv til dem der interesserer dig

Der er ingen grund til kun at skrive til en enkelt, når du begiver dig ud på markedet for online dating – men lad for guds skyld være med at sende den samme standardbesked til alle du ser på datingsitet. Det er upersonligt, og de fleste gennemskuer det lynhurtigt.

Når du finder en profil, som interesserer dig, så læs personens profil, og sæt dig ind i, hvem ham / hende er. Herefter, går du igang med at skrive en personlig besked til vedkommende. Skriv en besked til vedkommende, hvor det er tydeligt at du har sat dig ind i profilen, samt personen bag profilen.

Tag initiativet

Når kontakten først er opnået, og der udvikler sig en gensidig interesse, skal du ikke være bange for at tage initiativet til at foreslå at mødes. Det er først når i mødes i virkeligheden, at i ved om den gensidige interesse og tiltrækning også er der i virkeligheden.

Jeg håber du har fået et godt indblik i hvordan du opnår success med online dating.

Hvilken online dating portal, skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange portaler for online dating – herunder finder du direkte links til dem jeg vil anbefale. Det kan være en god idé at tilmelde sig flere online dating portaler.

Dating.dk er helt klassisk dating – og danmarks største datingside, så der er stor chance for success. Og bedst af alt: Sitet er gratis.

>>> Klik her, for at gå til Dating.dk <<<
Dating for 40 plus40plus dating, er en seriøs datingside for voksne. Siden er ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder. Du skal være over 40 år.
>>> Klik her, for at gå til 40plus dating<<<
Online Dating for dig over 50 årSeniordating er for dig over 50 år. Seriøs dating – Ligelig fordeling mellem mænd og kvinder.

>>> Klik her, for at gå til seniordating<<<
Dating for bøsserDansk gaydating er et godt datingsite for homoseksuelle.
>>> Klik her, for at gå til Dansk Gay Dating <<<

Er online dating noget for mig, selvom jeg er over 40 år?

Selvom man har nået en vis alder, har man stadig behov for kærlighed, omsorg og tryghed. Også for dig, over 40 år, er online dating en god idé. Herunder, finder du links til 2 datingsider, som er kun er for personer over 40 eller 50 år – Så tilmeld dig idag, og find kærligheden.

Dating for 40 plus40plus dating, er en seriøs datingside for voksne. Siden er ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder. Du skal være over 40 år.
>>> Klik her, for at gå til 40plus dating<<<
Online Dating for dig over 50 årSeniordating er for dig over 50 år. Seriøs dating – Ligelig fordeling mellem mænd og kvinder.

>>> Klik her, for at gå til seniordating<<<

Har du mødt kærligheden med online dating? Hvad er din erfaring med online dating? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.