Trænger du til solskin? Book en ferie til Kreta

Savner du sol og sommer, og har du en smule penge på lommen og et par feriedage i hånden, kan det være værd at overveje at booke en lækker ferie til Kreta. Kreta har i mange år været en eftertragtet destination hos danskerne, og det er fuldt ud forståeligt.

Når du først har været på Kreta, er der gode chancer for, at du kommer tilbage igen en anden gang. Her kommer vi til at kigge lidt dybere på, hvorfor du virkelig bør overveje en sommerferie til Kreta, næste gang du skal en tur sydpå.

Billige ferier

Først og fremmest er det forholdsvis billigt at tage til Kreta. Hvor andre destinationer som bl.a. Mallorca er blevet dyrere gennem de sidste par år, er mange af de græske øer blevet i et prisleje, der er til at have med at gøre.

Du kan let komme på en uges ferie på Kreta for 2.000-3.000 kroner per person. Og det behøver ikke engang at være uden for sæsonen, at du tager afsted. Der er mange gode hoteller, der er til at betale – selv i skolernes ferie, hvor det som regel er dyrest.

En fantastisk historie og masser af kultur

Foruden at være til at betale, er der også en masse ting at opleve på Kreta. Øen rummer en fantastisk historie, hvor du blandt andet kan finde efterladenskaber fra 2. verdenskrig, som øen også var en del af. Læs mere om Kreta her, hvis du vil blive klogere på øen.

Og så er kulturen også virkelig interessant. Der er mange traditioner og spændende mennesker, du kan møde og besøge, og de lokale er gode til at tage imod turisterne og fortælle om deres elskede ø.

Lej en bil og udforsk øen

Hvis du har mod på det, kan det anbefales at leje en bil og køre ud og opleve noget andet af øen end bare området omkring dit hotel.

Du kan også vælge at tage på guidede ture, som du eksempelvis kan booke gennem dit rejsebureau.

Der er masser af steder, hvor du har mulighed for at leje en bil, så det burde være til at finde ud af, når du kommer frem.

Trænger du til solskin? Book en ferie til Kreta
Trænger du til solskin? Book en ferie til Kreta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.