Bruger du for mange penge på dit webhotel?

Hvis du på et tidspunkt har sat din egen hjemmeside op, er der en risiko for, at du rent faktisk betaler alt for meget for dit webhotel. Der er mange nye hjemmesideejere, der ender med at vælge det første webhotel, de kommer forbi i løbet af deres minimale research, og det er langt fra altid det billigste webhotel på markedet.

Langt de fleste hjemmesider er bare små hjemmesider, der ikke kræver den store investering at køre. Men mange ender med at betale for meget mere maskinkraft, end de oprindeligt har brug for.

Hvor lang tid brugte du på research?

Da du gik i gang med at lede efter et sted at hoste dine hjemmesider, hvor lang tid brugte du så på at researche markedet? Valgte du bare den første udbyder, du kom forbi, eller brugte du 5-10 minutter på at undersøge, om der rent faktisk var billigere alternativer derude, der kunne klare opgaven lige så godt?

Hvis du bare driver en lille hjemmeside, og hvis du betaler over 500 kroner om året for at have den kørende, kan du nemt gøre det billigere andre steder. Og betaler du meget mere end 500 kroner om året, smider du penge lige ud af vinduet.

Hvor stor en hjemmeside skal du drive?

Har du behov for at drive en lille hjemmeside, er der ingen grund til at gå ud at betale for en alt for dyr webhost. Så kan du eksempelvis med fordel vælge at bruge Unoeuro webhosting, der er et af de billigste alternativer på det danske marked.

Er det bare en privat hjemmeside eller blog, der kun har få besøgende om dagen, skal du jo bare have et lille webhotel, der kan klare den opgave. Så skal du ikke betale for et af de dyre webhoteller, når dine krav ikke er højere.

Du kan altid opgradere

Dermed ikke sagt, at du ikke har mulighed for at opgradere til et bedre webhotel, hvis du på et tidspunkt får brug for det. Hvis du eksempelvis begynder at få mange besøgende og trafik ind på din side, kan du altid investere i et dyrere webhotel, når den tid kommer.

Men så længe du ikke har særlig meget trafik på din side, er der ingen grund til at spilde pengene på et dyrt webhotel, der kan håndtere 100 eller 1000 gange så meget trafik, som du har pt.

Hyr professionel hjælp hvis du skal rykke webhotel

Har du fundet ud af, at du betaler alt for meget for dit nuværende webhotel, og du gerne vil skifte over til et billigere et på markedet, kan det være en god idé at få en professionel til at klare flytningen af dit website, såfremt du gerne vil have dit website værende intakt efter flytningen.

Der kan gå meget galt under en flytning af et website, og hvis du ikke ved, hvad du laver, kan du hurtigt komme til at lave fejl, der i sidste ende kan lægge dit website helt ned. Så selvom det koster penge at hyre hjælp udefra, kan det være alle pengene værd, da du på den måde er sikker på, at der er styr på tingene under flytningen.

Bruger du for mange penge på dit webhotel?
Bruger du for mange penge på dit webhotel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.