Flere og flere skifter til streaming

I løbet af de sidste par år er flere og flere danskere skiftet fra almindeligt flow-tv og over til streaming tjenester i stedet for. Og det ser indtil videre kun ud til, at det er en udvikling, der bliver ved over de kommende år.

Hvis du endnu ikke har taget skiftet til streaming, kommer vi her ind på et par fordele ved streaming samt et par anbefalinger af streamingtjenester, som du kan tage til dig, hvis du ikke er sikker på, hvor du skal tilmelde dig, når du går i gang med at oprette abonnementer rundt omkring.

Meget mere fleksibelt end flow-tv

En af grundene til, at flere og flere skifter flow-tv ud med streaming er blandt andet, at streaming er meget mere fleksibelt. I flow-tv skal du være klar på det og det tidspunkt for at fange et program. På streaming er det on demand, hvor det er dig, der bestemmer, hvornår du har tid til at se det, du gerne vil se.

Og nu kan du efterhånden også få stream TV i så høj kvalitet og til en så lav pris, så det er billigere at streame frem for at have almindeligt flow-tv. Den store tv-pakke koster jo efterhånden over 600 kroner om måneden hos mange udbydere, og for den pris kan du få langt de fleste streamingtjenester på markedet.

Vælg det tv du har lyst til

Og så har det også fungerer på den måde, at du i mange år med flow-tv var tvunget til at betale for kanaler, du ikke ser. Så kunne du betale over 600 kroner om måneden for at have +30 kanaler, som du rent faktisk ikke skulle bruge til noget.

Med streaming betaler du kun for de tjenester, du vil have adgang til. Så hvis du vil se Netflix og TV2 Play men ikke HBO eller Viaplay, så betaler du bare for de to, og undlader at tegne et abonnement på de øvrige. Valget er dit.

Hvilke programmer vil du se?

Inden du går i gang med at oprette dig hos de mange streamingtjenester, kan det være en god idé at tænke over, hvad du har lyst til at se. Hvilke kanaler og programmer plejede du at se i tv?

Hvis du elsker at se TV2 kanaler, bør du have TV2 Play. Hvis du så Discover kanaler, skal du have D-Play, mens du som fan af Viasats kanaler skal have adgang til Viaplay.

Derudover kan du vælge at oprette dig hos tjenester som Netflix, HBO Nordic og Amazon Prime, hvor du finder bunker af udenlandske film og serier.

Gratis streamingtjeneste

Hvis du ikke har de store krav, og hvis du rent faktisk ikke ser så meget tv igen, kan du også bare nøjes med de gratis alternativer, der er derude.

Det kan eksempelvis være DR TV, hvor du har adgang til alle DR’s kanaler live samt deres store arkiv over programmer. Det koster ingenting, og du har adgang via både en mobil app eller din browser.

Du kan også bruge alternativer som Youtube eller Facebook Watch til din underholdning, som heller ikke koster noget at bruge. Alternativt kan du kombinere det med en enkelt eller to betalte tjenester, så du stadig slipper billigt hver måned – i hvert fald meget billigere end prisen for en stor tv-pakke.

Flere og flere skifter til streaming
Flere og flere skifter til streaming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.