Ny hobby? Her er 3 bud på nye hobbyer

Savner du en ny hobby, du kan rode med i din fritid, og har du ikke selv en idé til en hobby, har vi her samlet et par bud til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Få en hund

Hvis du ikke har en i forvejen, kan du overveje at få dig en hund. En hund kan sagtens være en hobby, da du snildt kan bruge mange timer på den. Foruden at bruge meget tid på bare at elske den, skal den jo også trænes, luftes, soigneres og hvad der nu ellers følger med sådan en lille basse.

Overvej eventuelt at få dig en finsk lapphund, da det er en rigtig god familiehund, som er gode til både børn og voksne. Den kan også godt lide at gå nogle kilometer, så der er mulighed for at gå nogle raske ture.

Vær kreativ

Du kan også kaste dig over noget mere kreativt, hvor du får mulighed for at skabe noget med dine to hænder. Hvis du er glad for at tegne, kan du jo finde papir og blyant frem igen. Måske har du et naturtalent for at male? Så er det bare med at finde pensler og lærred frem.

Det kan også være, at du har en indre Hemingway inden i dig, som bare venter på at komme ud. Der er mange måder at være kreativ på, og det bedste af det hele er – at der ikke er nogle regler inden for kreativitet.

Lær noget sejt

Det kan også være, du bare har lyst til at lære noget sejt eller noget fedt. Måske kan du øve dig i at blive bartender med svingning af flasker, blanding af drinks med vodka, martini, rom og hvad der nu ellers er af spændende sager.

Du kan også lære at køre på skateboard, lege med yoyo eller jonglere. Ikke nødvendigvis praktiske hobbyer, men det kan være sjovt at kaste sig over, og så har du virkelig noget at blære dig med, hvis du først bliver dygtig til det. Det er bare med at komme i gang.

Ny hobby? Her er 3 bud på nye hobbyer
Ny hobby? Her er 3 bud på nye hobbyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.