Få flere penge mellem hænderne som studerende

Er du studerende, og drømmer du om at få flere penge mellem hænderne hver måned, er der heldigvis flere løsninger på den udfordring. Der er mange måder at finde ekstra penge på, og her komme vi til at give dig et par tips til, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil have lidt mere luft i din økonomi hver måned.

Når du er på SU, er der bare ikke så meget at tage af, og derfor er det oplagt at finde andre måder at få penge ind på din konto, hvis du vil have en chance for at overleve nogenlunde hver eneste måned. Vi håber, at du kan bruge vores tips og bliver inspireret til at finde en løsning, der passer dig.

Lån billigt penge med et SU lån

Når du er på SU, har du den unikke mulighed for at tage et SU lån. Du har simpelthen ikke mulighed for at få dig et SU lån, hvis du ikke er på SU. Så der er mange danskere, der ikke har lige så gode muligheder for at låne penge, som du har, når du er under uddannelse.

Dermed ikke sagt, at det bare er det, du skal gøre, når du studerer. Det er langt bedre at tjene pengene i stedet for bare at gå ud og låne dig til dem. Men hvis du ikke har mulighed for at finde noget arbejde, og du bare gerne vil have nogle flere penge her og nu, kan det lade sig gøre med et SU lån.

SU lån fungerer på den måde, at du får et ekstra beløb udbetalt hver måned ved siden af din SU. Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil have udbetalt disse penge. Det kan sagtens lade sig gøre bare at låne en enkelt måned, mens du også har mulighed for at låne hver eneste måned under hele din uddannelse.

Perfekte tidspunkt at starte virksomhed

Som studerende har du også den gyldne mulighed at starte din egen virksomhed. Der er flere og flere unge mennesker, der begynder at starte deres egne forretninger op, og det kan du da også bare gøre, hvis du går rundt med en god ide.

I starten kan du jo bare begynde at gøre det ved siden af dit studie. Begynder du at tjene gode penge, kan du på få minutter registrere et CVR nummer, lave et rigtigt regnskab og så videre. Det er faktisk meget nemmere, end det måske lige lyder, og der er mange guides på nettet til, hvordan du bærer dig ad.

Masser af studiejobs

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at få dig et studiejob. Der er mange virksomheder, både offentlige og private, der søger studiemedarbejdere, som bare har mulighed for at arbejde 5-10 timer om ugen eller deromkring.

Det er en rigtig god måde at tjene lidt ekstra ved siden af sin uddannelse. Og du kan med fordel vælge at få en uddannelse, der lægger sig op af det felt, du studerer inden for. Måske kan du endda være så heldig at få et job i samme virksomhed, når du engang har færdiggjort din uddannelse.

Så der er flere forskellige måder at tjene penge ved siden af sin uddannelse. Hvad mener du, er den bedste måde for dig og din situation?

Få flere penge mellem hænderne som studerende
Få flere penge mellem hænderne som studerende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.