Tag til audition hos DGI Verdensholdet

Hvis du elsker gymnastik, og hvis du ambitioner om at prøve noget stort inden for gymnastikkens verden, kan du med fordel overveje at melde dig til DGI Verdensholdet.

Det er svært at komme på, bevares. Men hvis du først kommer på holdet, kan du se frem til en fuldstændig fantastisk oplevelse, som kun er de få forundt. Der er ikke mange, der kommer gennem nåleøjet, så hvis du endelig gør, skal du virkelig glæde dig til en speciel oplevelse.

Meld dig til audition

Hvis det er noget for dig, skal du være opmærksom på, at du kan melde dig til audition på DGI verdensholdet. Det koster penge at melde dig til, og det er ikke alle, der bare kan møde op til sådan en udtagelse. Det kan du blive meget klogere på inde på deres hjemmeside.

Prisen er som udgangspunkt 480 kroner for at komme med til udtagelsen. Derefter står du også selv for transport, snacks til pauserne m.m.

Du kan altid prøve igen

Vælger du at gå til udtagelse, og bliver du ikke udtaget til holdet, er det selvfølgelig ærgerligt, men det betyder ikke, at du ikke altid kan søge igen til næste år. Der er ingen, der kan holde dig fra at ansøge igen året efter, hvor du så igen har en mulighed for at vise, hvad du kan.

Det er langt fra alle på holdet, der er kommet ind i første omgang. Der er mange, der har måtte prøve to eller tre gange for at blive optaget. Men hvis du er god nok, bliver du da selvfølgelig bare optaget i første omgang.

En vild oplevelse for alle gymnaster

At komme med på DGI verdensholdet er noget af det vildeste, du kan opleve som dansk gymnast. Selvfølgelig er der også EM, VM og OL som gymnast, men foruden disse store turneringer, er det at turnere med DGI verdensholdet i samme liga.

Lyder det som en oplevelse for dig, kan du med fordel vælge at læse mere om det inde på deres hjemmeside, hvor du også finder alle de informationer, du skal bruge angående udtagelsen.

Tag til audition hos DGI Verdensholdet
Tag til audition hos DGI Verdensholdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.