Er du tilfreds med din a-kasse?

Livet er for kort til at være utilfreds med sin a-kasse. Har du problemer med din a-kasse, eller savner du bare et bedre alternativ end din nuværende, kan du med fordel vælge at undersøge det danske marked for et nyt og bedre alternativ til dig, der gerne vil have en god og tryg a-kasse.

Det skal dog siges, at langt de fleste a-kasser i Danmark leverer et rigtig godt stykke arbejde, og mange medlemmer er glade for der, hvor de er. Men hvis du ikke føler, at du bliver forstået eller taget seriøst hos din nuværende a-kasse, er der intet, der forhindrer dig i at skifte til en anden a-kasse.

Find en a-kasse der matcher dine behov

I din indledende research efter en ny a-kasse kan det være en god ide at søge efter en løsning, der matcher dine behov.

Det kan eksempelvis være, at du mener, at du lige nu betaler for meget hos din nuværende a-kasse. Så er det jo bare med at lede efter de billigere alternativer på markedet. Her kan Det Faglige Hus eksempelvis være et glimrende bud på en solid og ikke mindst billig a-kasse, som du kan kigge nærmere på.

Mennesket i fokus

Måske savner du også bare at være et sted, hvor der bliver taget hånd om dig, når du har udfordringer på jobbet eller som arbejdsløs.

I FTFa er de gode til netop dette. Her bliver du virkelig forstået som kunde, og du er sikret den bedste hjælp i forbindelse med arbejdsløshed, dagpenge eller hvad du nu kan stå med af udfordringer på arbejdsmarkedet.

Og så er det altid vigtigt at huske på, at det aldrig er for sent at skifte a-kasse, uanset hvilken aldersgruppe du så befinder dig i. Om du er 20 eller 55 spiller ingen rolle, når det gælder om at finde en bedre a-kasse, der kan hjælpe dig.

Men sæt dig ned og undersøg dine muligheder, så du er helt sikker på at træffe det rette valg, hvis du vælger at skifte din nuværende a-kasse ud med en ny model. Du fortjener kun det bedste.

Er du tilfreds med din a-kasse?
Er du tilfreds med din a-kasse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.