Lav en blog og skriv om din hobby

Hvis du savner at skrive, kan det være en god idé at lave en blog om din hobby. Det er nemt at skrive om, og det er utroligt nemt at sætte op. Det kræver ikke den store tekniske viden at komme i gang med dine egen blog.

Alle kan lave en blog, og der er rigtig mange forskellige måder at gøre det på. Du kan blandt andet vælge at købe dit eget webhotel og sætte WordPress op på den. Der er også kommet mange andre platforme, hvor du kan få et subdomæne (minblog.domæne.dk), hvis du ikke har lyst til at bruge penge på din egen adresse.

Find den rette løsning til dine behov

Når det bare er en lille blog, kan det være en idé at bruge pengene på en billig hosting, som ikke behøver at koste dig mere end 10-15 kroner om måneden.

Der er mange udbydere derude, der kan hjælpe dig med webhotel til denne pris. Så hvis du bare søger efter et billigt webhotel, kommer der mange muligheder op på Google, som du kan vælge og vrage imellem, som du har lyst. Det er nemt at komme i gang med.

Skriv om det du har lyst til

Når du har fået sat din blog op, er det bare med at gå i gang med at skrive og lægge noget indhold op på den. Der er ingen regler for, hvor meget eller hvor ofte du skal skrive. Det bestemmer du helt selv.

Det er naturligvis også dig selv, der bestemmer, hvad du vil skrive om. Men hvis du laver en personlig blog, er det en rigtig god idé at starte ud med at skrive om dine hobbyer.

Uanset om det er din hobby at lave mad på din gasgrill, at skære træfigurer ud, spille fodbold eller nørde med elektroniske dimser, kan det være, der sidder andre derude, der ville elske at læse med på sidelinjen. Når du lægger dine indlæg online, kan andre finde dem via Google, og på den måde kan andre interesserede nemt følge med på din blog.

Lav en blog og skriv om din hobby
Lav en blog og skriv om din hobby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.