Er det på tide at skifte teleselskab?

Hvor lang tid har du haft dit nuværende mobilabonnement? Er du glad for det? Og hvis ikke – er det så ikke på tide at gøre noget ved det?

Alt for mange danskere går dagligt rundt med et mobilabonnement, de er utilfredse med på den ene eller anden måde.

Det kan eksempelvis være for dyrt. Der kan være for lidt data eller tale med, i forhold til hvad du har brug for. Måske er dækningen for dårlig, eller også savner du bare at få noget mere ud af dit mobilabonnement.

Uanset hvad årsagen er, er der ingen grund til at gå rundt med et mobilabonnement, du ikke finder tilfredsstillende. Og så er det bare med at få skiftet.

Find ud af hvor du kan få løst dine problemer

Inden du bare skifter til en anden udbyder, kan det være en rigtig god idé at undersøge, hvor du kan få løst problemet.

Kæmper du eksempelvis med dækningen på din mobil, får du ikke meget ud af at skifte over til en anden udbyder, der bruger nøjagtigt det samme netværk som dit nuværende selskab. I sådan en situation vil det være en god idé at gå en tur ind på TDC dækningskort og se, hvordan dækningen ser ud i dit område.

Hvis det ikke fungerer, så find dækningskort her, som du kan bruge til at finde ud af, hvordan det ser ud med dækningen omkring din bolig, din arbejdsplads eller hvor du nu ellers kæmper med at have dækning på din mobil.

Skift nemt og hurtigt

Mange går også rundt og er bekymret over, at det et besværligt at skifte mobilselskab. Men det er det heldigvis ikke.

I langt de fleste tilfælde klarer selskabet det hele for dig, når du tilmelder dig som kunde hos en ny udbyder.

Er du eksempelvis kunde hos Telmore, og vælger du at skifte over til CBB Mobil, vil CBB Mobil som udgangspunkt stå for alt i denne proces.

Du kan sågar få lov til at rykke dit gamle telefonnummer med over, så du ikke skal ud at sige til alle, at du nu har skiftet nummer.

Vil du have mere ud af dit abonnement?

Det kan også være, du bare gerne vil have mere ud af dit abonnement.

Flere og flere udbydere er begyndt at tilbyde mobilabonnementer med adgang til diverse tjenester som musikstreaming, videostreaming, lydbøger og meget andet.

Der kan være en masse penge at spare ved at kombinere dit mobilabonnement med nogle af disse tjenester, hvis du i forvejen bruger dem.

Så tag eventuelt et kig på, hvordan markedet ser ud på det område og se, om det ikke kan lade sig gøre for dig at få en fordelagtig aftale hos en anden udbyder.

Er det på tide at skifte teleselskab?
Er det på tide at skifte teleselskab?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.