3 tips til hurtigere internet i dit hjem

Er du træt af at have alt for langsomt internet hjemme i din bolig, kan du heldigvis gøre noget ved det. I hvert fald i de fleste tilfælde. Du kan godt være uheldig at bo et sted, hvor der ikke rigtig er noget at gøre, men det gælder heldigvis kun de færreste, så der er altså gode chancer for, at du kan få meget hurtigere internet i din bolig. Her kommer vi med tre tips til ting, som du kan gøre eller købe for at få glæde af meget hurtigere internet derhjemme.

Skift til bedre kabler

For det første kan det være en rigtig god idé at tage et kig på de internetkabler, som du gør brug af lige nu, hvis du vel og mærke kører på en kablet løsning. Har din computer et internetkabel tilkoblet, er det meget vigtigt, at du har et nyere internetkabel, så du er sikker på, at det kan trække så mange m/bits som overhovedet muligt. Et ældre kabel har en begrænsning på sin hastighed, og derfor er det klart, at du ikke får glæde af din hurtige forbindelse, hvis du kører på ældre kabler.

Mangler du persienner derhjemme, så finder du de bedste mørklægnings persienner her.

Mobilt bredbånd? Sørg for at køre på 5G

Har du mobilt bredbånd i din bolig, og vil du gerne blive ved med at have det, kan det være en rigtig god idé at skifte fra 4G, som du sikkert kører på nu, over til en 5G løsning. 5G internet er klart det hurtigste mobile internet, vi har til rådighed, og derfor vil du også opleve en markant stigning i din hastighed, hvis du vælger at skifte fra en 4G løsning over til en 5G løsning. Det kræver en 5G router at lave det skifte.

Skift til fibernet

Det sidste tip til at få hurtigere internet i din bolig er at skifte over til fibernet i stedet for din nuværende løsning. Har du ikke fibernet i din bolig, er det på tide at få det. Især hvis du gerne vil have en rigtig hurtig løsning i din bolig. Fibernet er meget hurtigere end ADSL, som du måske har i dag, og det behøver ikke at koste mange flere penge om måneden at komme over på fibernet i stedet for. Så det er i den grad værd at kigge nærmere på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.