Home | Services | Social Media Marketing

Social Media Marketing

1,2 mia. Facebook-brugere, 241 mio. aktive Twitter-brugere, 300 mio. på Google Plus, 277 mio. LinkedIn-medlemmer… Bare et lille udpluk af de mange muligheder, I hver dag har til rådighed til at nå ud til et bredere publikum.

Vi kan hjælpe jer med at få flere fans og følgere, og vigtigst af alt kan vi hjælpe jer med at gøre dem til kunder. Vores helt særlige Social Media ROI-tilgang kombinerer data fra sociale netværk med vores kunders CRM, med henblik på at få en masse fantastisk indhold ud til de målgrupper, der med størst sandsynlighed involverer sig og genererer konverteringer.

Sociale medier kan ikke kun bruges til at skaffe nye kunder. Ligesom det er tilfældet med Email Marketing, består deres styrke i at bidrage til at skabe kundeloyalitet og gøre eksisterende kunder mere aktive. Takket være vores produkter inden for Social ROI kan vi udarbejde Facebook-annoncer, Twitter-kort og LinkedIn-annoncer, der kan sammenlignes med resultater fra Search Marketing eller Display Marketing, og stille spørgsmålstegn ved den gamle myte om, at Social Marketing ikke kan betale sig. Sociale medier er en afgørende del af den måde, hvorpå vi interagerer, kommunikerer og markedsfører information i forhold til vores fans og kunder. Herudover stiller Social Marketing en uanet mængde data til rådighed, som er en særdeles vigtig forudsætning for en vellykket data- og CRM-strategi.

Tag en snak med vores eksperter i sociale medier om, hvordan I gør Social Marketing til en del af jeres digitale strategi nu!

Related Services

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing er en af de mest effektive metoder til at opnå omsætning, salg, kundeemner og kunder online, primært ved hjælp af en fuldstændig resultatbaseret model.

Loyalitetskampagner

For at kunne placere jer på et nichemarked af høj kvalitet og med betydelig kundeloyalitet lægger vi sammen en strategi og benytter services fra vores produktudbud inden for anskaffelse, data og engagement, så I kan gøre alle kunder til glade kunder.

Search Marketing (PPC & SEO)

Search Marketing handler om at markedsføre jeres website med henblik på at opnå trafik og synlighed gennem både betalte (PPC) og betalingsfri initiativer (SEO). Search Engine Marketing (SEM) er selve livsnerven i enhver online strategi og en altafgørende kanal i forhold til at øge omsætningen.