Home | Services | Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing er en af de mest effektive metoder til at opnå omsætning, salg, kundeemner og kunder online, primært ved hjælp af en fuldstændig resultatbaseret model.

Affiliate Marketing er en af de mest effektive metoder til at opnå omsætning, salg, kundeemner og kunder online, primært ved hjælp af en fuldstændig resultatbaseret model. Affiliate Marketing kombinerer flere forskellige kanaler, såsom displayannoncer, søgning, sociale medier, rabatkuponer, Real Time Bidding (RTB) med flere, til at booste kundens succes gennem en såkaldt Affiliate Partner. NetBooster har eksperter inden for de forskellige områder siddende i alle virksomhedens afdelinger for at sikre, at tiltagene inden for Affiliate Marketing udvikles, implementeres og håndteres korrekt og ved hjælp af de nyeste og mest avancerede værktøjer. Takket være vores tætte samarbejde med Super Affiliates samt lokale og globale Affiliate Networks som f.eks. Affilinet, AffiliateWindow, belboon, Public-Idées, Tradedoubler, ValueClick og zanox, kan vi tilbyde Affiliate Marketing på både europæisk og globalt niveau.

Related Services

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing er en af de mest effektive metoder til at opnå omsætning, salg, kundeemner og kunder online, primært ved hjælp af en fuldstændig resultatbaseret model.

Loyalitetskampagner

For at kunne placere jer på et nichemarked af høj kvalitet og med betydelig kundeloyalitet lægger vi sammen en strategi og benytter services fra vores produktudbud inden for anskaffelse, data og engagement, så I kan gøre alle kunder til glade kunder.

Search Marketing (PPC & SEO)

Search Marketing handler om at markedsføre jeres website med henblik på at opnå trafik og synlighed gennem både betalte (PPC) og betalingsfri initiativer (SEO). Search Engine Marketing (SEM) er selve livsnerven i enhver online strategi og en altafgørende kanal i forhold til at øge omsætningen.