Home | Vores Produkter

Vores Produkter

Administration af Databaser og Opsætning af CRM-Platform

Vi hjælper jer med at definere, hvilket teknisk miljø der er bedst og mest velegnet i forhold til effektiv administration af de data, vi har indsamlet, og jeres marketingkampagner. Vi opbygger jeres system (data warehouses og datacentre), så I får et unikt kundeoverblik og kan samle forskellige datakilder, såsom backoffice, webanalyse, partnere osv. Herudover integrerer vi forskellige platforme til administration af kampagner, med alt fra enkle løsninger til afsendelse af e-mails til mere komplekse værktøjer med flere kanaler. Vores team arbejder tæt sammen med vores (...) Læs mere

Deutsche Telekom

Fantastic sales growth for Deutsche Telekom since 2007.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing er en af de mest effektive metoder til at opnå omsætning, salg, kundeemner og kunder online, primært ved hjælp af en fuldstændig resultatbaseret model.

Læs mere om Affiliate Marketing

Europcar

International campaign automation for Europcar's customer life-cycle management.

Affiliate Network

NetBooster Affiliate er et selvstændigt affiliatenetværk og en del af den globale NetBooster-koncern. Vi er eksperter i digital marketing, så vi forstår, hvad der gør et website fantastisk, og hvordan man får dette site til at fungere bedst muligt for jeres brand. Vi sørger for den praktiske administration af jeres affiliateprogram, leverer teknisk ekspertviden og tilbyder løsninger, som knytter sig til øvrige serviceydelser, og det hele understøttes af nøjagtig tracking og analyse.

Læs mere om Affiliate Network

ABS Alarm

How NetBooster Affiliate helped ABS Alarm reach new customers with quality leads.

CRM Rådgivning

Customer Relationship Management (CRM) kan være med til at øge jeres omsætning, sænke jeres omkostninger, måle jeres resultater samt forbedre kundetilfredshed og -fastholdelse. Som jeres digitale arkitekter er vi med jer hele vejen og følger alle aspekter af jeres CRM-strategi, hvad enten det drejer sig om valget af den rette platform til kampagneadministration i henhold til jeres behov (sammen med vores tekniske team), den præcise definition af jeres CRM-strategi, den driftsmæssige opsætning af jeres animationsplan eller udformningen af den bedst mulige integration med jeres (...) Læs mere

Europcar

International campaign automation for Europcar's customer life-cycle management.

Data og Business Intelligence

I vores DNA – Data Intelligence & Analytics Unit – har vi skabt et stærkt setup omkring Big Data. Vi kan hjælpe jer med at opbygge ensartede datadepoter med feeds fra flere forskellige kilder. Disse er renset for unødvendige data, har fuld fokus på kunden og er tilgængelige i realtid, således at de kan yde support i forbindelse med beslutninger vedrørende at målrette mod bestemt adfærd, marketingoptimering samt avanceret udformning og simulering af jeres markedssituation. Vores dataeksperter og specialister i statistik og økonometri fokuserer på jeres forretningsmæssige (...) Læs mere

AccorHotels

Boosting traffic and bookings through an integrated, global digital marketing campaign for AccorHotels.

Displayannoncering

Interaktion mellem individuel online branding og online performancekanaler er det, alle digitale markedsføringskampagner bør stræbe efter at opnå. Display Media Marketing bygger den nødvendige bro mellem disse to kanaler og bidrager således til at øge værdien af det pågældende brand. Vores Display Media-eksperter planlægger og optimerer jeres kampagner og implementerer alle de midler, der er nødvendige for at sikre, at hvert enkelt projekt bliver en succes. Vores service inkluderer medieplanlægning af placeringskampagner af højeste kvalitet, administration af Real Time (...) Læs mere

Emirates Airlines

Emirates, one of the world’s fastest growing airlines, chose NetBooster to reinvent its digital acquisition strategy.

Email Marketing

Brugen af e-mails til at involvere, reaktivere og interagere med jeres potentielle eller eksisterende kunder har været en afgørende del af alle de digitale strategier, vi har udviklet og implementeret igennem de sidste 15 år.

Email Marketing er en af de mest effektive og engagementsfremmende digitale kanaler, hvis det rettes mod det rigtige publikum på det rigtige tidspunkt i den proces, hvor kunden skal opbygge et engagement i forhold til produktet. NetBooster mener, at en virksomheds Email Marketing, Customer Relationship Management (CRM) og datastrategi skal gå hånd i hånd (...) Læs mere

DEVK

metapeople and DEVK Group are cooperating successfully in the field of Performance Marketing since 2008.

Forbrugerindsigt

Vi hjælper jer med at forstå jeres marked ved at opstille branchebaserede benchmarks. Det at forstå forbrugernes motivation, forandre medievaner, afkode nye sociale tendenser, analysere forhold på de sociale medier osv. udgør alt sammen uundværlig viden, som gør os i stand til at skabe mere effektiv kommunikation omkring jeres brand.

Deutsche Telekom

Fantastic sales growth for Deutsche Telekom since 2007.

Implementering af Analyseværktøjer

Analyse giver jer de nødvendige data til at træffe vigtige beslutninger – I kan jo ikke foretage effektive forbedringer af noget, I ikke kan måle. Ved I, hvilken værdi hver enkelt dialog har for jeres virksomhed? Og tillægger I det nogen værdi, hvis en potentiel kunde foretager adskillige interaktioner med jer før en egentlig transaktion? Analyse kan besvare disse og mange andre spørgsmål i realtid, med fokus på enkelte personer på tværs af flere forskellige enheder og integreret med jeres forretnings- og CRM-data.

Læs mere om Implementering af Analyseværktøjer

AccorHotels

Boosting traffic and bookings through an integrated, global digital marketing campaign for AccorHotels.

Inbound Marketingstrategi

Skab forbindelser med reel betydning for jer.

Hos NetBooster fører vores indgående marketing og eksterne markedsføring til særdeles vellykkede kampagner. Vi øger mængden af direkte trafik til jeres website og gør jer synlige, samtidig med at vi forbedrer jeres placering i de vigtigste søgemaskiner.

Som et af de største teams i Europa med fokus på opsøgende marketing, og med flersprogede eksperter fordelt over hele verden, formår vi at få kvantitet til at matche kvalitet. Vores eksperter sørger for, at jeres (...) Læs mere

DEVK

metapeople and DEVK Group are cooperating successfully in the field of Performance Marketing since 2008.

Konverteringsoptimering

Uanset hvilke succeskriterier I har for jeres digitale platforme, er målet naturligvis, at jeres dialoger skal være så udbytterige som overhovedet muligt – både for brugeren, som skal have en god oplevelse af brandet, og for jer, som gerne vil have forretningen til at vokse. Med vores CRO-services undersøger vi jeres aktuelle situation og udarbejder en plan for optimering af jeres digitale effektivitet. Nogle gange er det faktisk ret enkelt, og det kan skabe en hel del mere omsætning, hvis blot man fortæller folk, hvor de skal gå hen. Vi har haft fokus på CRO siden 2005 og bruger (...) Læs mere

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen wanted to get customers involved and discover new products.

Loyalitetskampagner

For at kunne placere jer på et nichemarked af høj kvalitet og med betydelig kundeloyalitet lægger vi sammen en strategi og benytter services fra vores produktudbud inden for anskaffelse, data og engagement, så I kan gøre alle kunder til glade kunder. Med specialtilpasset CRM kan I hurtigt løse kundesager og identificere jeres mest loyale kunder (ved nemt at spore, hvor længe jeres nuværende kunder er kommet hos jer, og hvor ofte de køber noget af jer). I kan herefter drage fordel af denne viden ved at udarbejde tilbud og bonusordninger.

Læs mere om Loyalitetskampagner

Columbia

Taking full advantage of a video campaign

Markedsanalyse

Som frontfigur inden for implementeringen af segmentering og publikumsholdninger i analyse af digitale kampagner har vi opbygget en stærk evne til at forstå, hvem der rent faktisk hører til jeres kernepublikum, og hvordan de påvirkes af jeres marketing. Vi kan hjælpe jer med at forstå jeres konkurrencemæssige situation inden for digitale medier og komme med forslag til, hvordan I opnår både større rækkevidde og involvering.

Columbia

Taking full advantage of a video campaign

Mobil- og Tabletannoncering

Når I gør jer overvejelser omkring jeres marketingstrategi, kan I ikke længere nøjes med kun at tænke kanaler over for enheder og online over for offline, for sådan tænker jeres forbrugere ganske enkelt ikke. De vil have adgang til alt, når de har brug for det. Alle vores digitale strategier i forhold til at opnå resultater og implementeringen heraf fungerer på tværs af forskellige enheder. Vi producerer interaktive websites og e-mailløsninger samt integrerede mediekampagner til søgning og RTB med henblik på at følge kundens færd.

ABS Alarm

How NetBooster Affiliate helped ABS Alarm reach new customers with quality leads.

Pay-Per-Click-Annoncering

Der sker vildt mange ting på nettet. Med millioner af søgninger hvert sekund er det altafgørende at være synlig, når nogen indtaster jeres produkt. Vores indbringende Pay Per Click-kampagner skaffer jer opmærksomhed og leverer overbevisende resultater, som virkelig kan gøre store ting for jeres virksomhed.

Læs mere om Pay-Per-Click-Annoncering

Emirates Airlines

Emirates, one of the world’s fastest growing airlines, chose NetBooster to reinvent its digital acquisition strategy.

Rådgivning

NetBooster står for udvikling og håndtering af individuelle resultatorienterede digitale strategier til kunder i en hvilken som helst fase af deres digitale rejse. Vi er eksperter og arkitekter inden for samtlige større afdelinger af en virksomhed og vejleder vores kunder fra A til Å i forhold til, hvordan de øger deres effektivitet og omsætning, aktiverer eksisterende kunder og vinder nye kunder samt tilpasser virksomhedens initiativer til det internationale marked.

Takket være vores 19 internationale afdelinger er vi i stand til at servicere kunder over hele verden fra et (...) Læs mere

Argos

Ongoing support and optimization.

Real Time Bidding (RTB) og Medieindkøb

Real Time Bidding (RTB) og Media Trading er marketingkanaler i konstant udvikling. RTB er noget, Display-afdelingen har for vane at købe i et auktionssystem. Det er en sand revolution på markedet for online køb. Antallet af tilgængelige websider af høj kvalitet er stigende, og det samme er kvaliteten af indhold placeret “above the fold” – altså øverst på siden. Takket være RTB kan vi målrette kampagner direkte mod jeres primære publikum på tværs af alle enheder og derved opnå det størst mulige investeringsafkast. Vi har blandt andet mulighed for at sætte gang i “retargeting” eller “remarketing”.

Læs mere om Real Time Bidding (RTB) og Medieindkøb

Allianz Global Assistance

Scaling up B2C webmarketing at an international level.

Risiko- og Problemhåndtering

Alle projekter bør have en smule fokus på risici – der er altid noget, der kan gå galt, uanset hvor lille et projekt, det drejer sig om. Risikohåndtering er planlægningen af, hvordan teamet vil håndtere risici forbundet med projektet. Aktiviteter i forbindelse med risikohåndtering kan eksempelvis være at identificere projektets risici (risikovurdering) og beslutte, hvordan der skal reageres i forhold til disse. Reaktioner på risici kan være at undgå dem, mindske dem eller tilmed ignorere dem, hvis de ikke har nogen betydning eller er meget usandsynlige. Projekter indeholder (...) Læs mere

AccorHotels

Boosting traffic and bookings through an integrated, global digital marketing campaign for AccorHotels.

Search Marketing (PPC & SEO)

Search Marketing handler om at markedsføre jeres website med henblik på at opnå trafik og synlighed gennem både betalte (PPC) og betalingsfri initiativer (SEO). Search Engine Marketing (SEM) er selve livsnerven i enhver online strategi og en altafgørende kanal i forhold til at øge omsætningen. Annoncering med de helt rigtige søgeord vil gøre det muligt for jer at skabe forbindelse mellem mennesker og den information, de søger, således at I kan lede “osende” kunder videre til jeres website på en omkostningseffektiv måde og samtidigt bevare det overordnede fokus på (...) Læs mere

Læs mere om Search Marketing (PPC & SEO)

ibis Hotels

Generating brand awareness through social media for ibis Hotels.

Social Media Marketing

Vi er meget stolte af hver dag at kunne hjælpe vores kunder med at interagere med over 1 million fans. Vi udvikler desuden mere end 50 apps årligt, som bidrager til, at vi kan lære vores fangrupper endnu bedre at kende.

Læs mere om Social Media Marketing

Allianz Global Assistance

Scaling up B2C webmarketing at an international level.

Søgemaskineoptimering (SEO)

I en verden, hvor der findes ca. 30 mia. websider (og flere kommer til hver eneste dag), er søgemaskineoptimering (SEO) afgørende i forhold til at sikre, at så mange besøgende – og kunder – som muligt når frem til jeres website frem for at ende hos jeres konkurrenter. En stærk og vedvarende SEO-kampagne vil gøre jeres brand mere synligt og generere et fantastisk investeringsafkast.

Læs mere om Søgemaskineoptimering (SEO)

Office Depot

41% increase in international online sales for Office Depot.

Specialstyrker

I en digital verden fuld af reklamebudskaber er det blevet en kæmpe udfordring at komme til orde og lægge sig i front. Vores specialstyrker giver jer mulighed for at komme ud med jeres budskab og maksimere virkningen heraf. Vi gør forholdet til jeres kunder til det altoverskyggende fokuspunkt i jeres strategi, med kreative, virkningsfulde og tiltalende kampagner, som kan gøre jeres brand synligt og kendt på den bedst mulige måde. Det vigtigste for os er at tænke kreativt og i nye baner.

Thorntons Christmas Hero

Thorntons is a UK chocolate company established in 1911.

Uddannelse

Vi har certificerede specialister, som står klar til at undervise jer i de nyeste muligheder og digital marketing. Vores stærke partnerskaber med de førende leverandører af teknologi gør os i stand til at hjælpe jer med at blive de første til at være med på det sidste nye. Det er vores overbevisning, at I skal vide, hvordan I kan optimere jeres digitale strategier så effektivt og profitabelt som overhovedet muligt.

Vores kundesamarbejde starter næsten altid med workshops, hvor vi opnår et dybdegående indblik i jeres situation, ambitioner og virksomhedsforhold, (...) Læs mere

Thorntons Christmas Hero

Thorntons is a UK chocolate company established in 1911.

UX Design og Art Direction

Nu om stunder tilbringer internetbrugere mere og mere tid med at søge efter produkter og services og sammenligne dem online. Den oplevelse, I tilbyder dem på jeres website eller i jeres app, har stor betydning for konvertering. Vi lader jeres strategi tage udgangspunkt i jeres brugere, således at deres rejse ikke blot bliver så effektiv som muligt, men også en uforglemmelig oplevelse af jeres brand.

Argos

Ongoing support and optimization.

Videoproduktion

Vi er vilde med fantastiske historier og indhold, men det allerbedste er når vores indhold er synligt i det offentlige rum. Vi mener, at video er et af de mest effektive kommunikationsværktøjer nu til dags. NetBoosters produktionsstudie kalder dette “forretningsmæssig kreativitet”. Vores team bestående af 40 kreative folk fordelt i hele Europa kan producere alt fra den enkleste motion design showcase til det mest ambitiøse brandindholdsprogram.

Europcar

International campaign automation for Europcar's customer life-cycle management.

Website- og Appudvikling

Jeres website er uden tvivl jeres ansigt udadtil på nettet. Vi vil hellere end gerne gøre dette digitale udstillingsvindue ekstra lækkert. Vores øjne hviler hele tiden på den seneste udvikling inden for teknologi, så vi kan tæmme vores AD’ers vilde idéer og smelte det hele sammen til det website, I altid har ønsket jer. Har I brug for en ny funktion? Eller hvad med en widget? Skal I indsamle data? Lad os finde på et spil til Facebook! Med udgangspunkt i NetBoosters mange forskellige eksperter kan vores imponerende samling af kompetencer udvikle præcis det digitale (...) Læs mere

Læs mere om Website- og Appudvikling

Estée Lauder Companies

Generating customer engagement for Estée Lauder.