Case illustration
artikel
Marie-Louise Beck, Marketing Manager

Association of Danish Digital Agencies er nu klar med nyt website.


Som medlem ad ADDA er NetBooster rigtig glade for at kunne præsentere den nye hjemmeside for brancheforeningen - Se den her

ADDA blev stiftet i sommeren 2011 som en brancheforening for digitale bureauer.

ADDA

Formålet med foreningen er at arbejde for at professionalisere og promovere digitale bureauer og deres kompetencer som strategisk partner for private og offentlige virksomheder. Medlemmerne i ADDA vil skabe effektivisering, udvikling og vækst for vores kunder.

Foreningen skal fremme god praksis indenfor digital kommunikation samt varetage digitale interesser over for myndigheder og offentlighed. Det skal med andre ord være nemmere for private og offentlige virksomheder at finde en kompetent bureau som kan løfte virksomhedernes kommunikations opgaver.

Det kræver et digitalt fokus for at følge med i udviklingen. ADDA-bureauerne er meget forskellige, men fælles for os er, at vi er fokuserede på det digitale område.

Alle bureauer kombinerer kompetencer indenfor kommunikation, forretning, design og teknologi. Blandt ADDAs medlemmer finder du fokus på løsninger til kundeservice, til salg, til relationsopbygning, til læring og til flere andre forretningsudfordringer.

Vi har ikke berøringsangst overfor ny teknologi og anerkender, at ét er den gode idé, men noget helt andet er at udføre den i praksis.

Læs mere om ADDA her

Et af de første konkrete resultater af arbejder I ADDA er en fælles en udbudsguide.

Vil du vide mere?

Det er jo ikke alt vi kan fortælle på en enkelt side – så hvis du har brug for en uddybning, har spørgsmål, eller bare gerne vil tale med os om de konkrete udfordringer I har, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os nu

Menu

Kontakt: